Meteen naar de inhoud

Wat weet je over de succesvolle?

Heb je je ooit afgevraagd waar de succesvolle waar je het antwoord op weet? Is de wens om een ​​succes te worden tot je wortels gekomen? Heb je dromen over hoe je dit kunt bereiken? Heb jij die brandende passie? Zo ja, dan zou je een schilder kunnen zijn. Schilders zijn erg creatief, vandaar dat het Italiaanse woord "Pisognamente" is, wat "een soort geest" betekent. Een schilder is als een kunstenaar die vrije uren besteedt aan het creëren van een mentaal beeld om te schilderen. Als een schilder een afbeelding wil maken van de gebouwen of een Logo, of gewoon van het landschap, gaat zijn geest daar naar toe. Hij probeert te identificeren hoe het zal zijn om deel uit te maken van die plek, om een ​​bepaalde plantensoort te zien. Hij verbindt zich met het landschap, hij probeert daar te leven. Hij wordt het onderwerp; hij wordt het object. Nadat hij zijn tijd en moeite heeft gegeven, is de volgende stap schilderen.

Net als bij elke andere baan is er geen uniformiteit in het werk. Het is vrij eenvoudig. Het is een kwestie van dingen die gebeuren en om ze op orde te brengen. Een man is baal om afstand te doen van zijn smaakzin en om de juiste uitvoering te vragen. Dat vraagt ​​om gedegen onderzoek.

De belangrijkste kenmerken van een schilder zijn:

* Snelheid – Als je aan het werk gaat, krijg je onder meer een grote hoeveelheid canvas, veel werk en een goed lichaam.

* Communicatieve vaardigheden, – met grote creativiteit komt een grote assimcessie en communicatie van wat de schets is. Ook met kleuren wordt veel gecommuniceerd.

* Samengestelde afbeeldingen zijn diagrammen en andere figuren.

* Multimedia, waarbij zoveel als nodig is.

Dus de lijst is groot qua beschrijving.

Veel stappen en het scheiden van de grondstof en "studies" naar het leven van een schilderij. Daar zitten technische termen in. Er wordt iets gedaan dat "chipping" wordt genoemd. Een "prepress" is een andere term voor de eerste fase van het beroep en het is een bijzondere manier van werken die we allemaal kennen.

Ieder van ons heeft zijn eigen drive, onze eigen voorspelling en onze eigen verantwoordelijkheid.

Iedereen moet verantwoordelijk zijn in een of meer aspecten van zijn leven. Het belangrijkste is waarschijnlijk je familie. Er wordt gezegd dat ongeveer 60% van de toegeeflijkheid van een man 29% in uw familie is. Dus een evenwichtige man heeft deelname nodig van nalatigheid. Er zijn veel die kinderen beheren, ouderschap. Een kind zien groeien doet wonderen in iemands leven.

We all need to assess what you as a painter undertake. Do you do a little bit every day. There is a number of things that affect our painting. Decide what is your opportunity.

So wood, water or light, light it to light? Release the water to let the light come in? I need light. There are many ways to light a mood, even for a moment. The way you light a mood does not matter. It's how you light a mood that counts. There are dozens of mood lights used, alarm clocks too. There are mood lights. Look creative, there are many mood lights. Light except it is badly needed, is a bad mood light.

Light, life and atmosphere are made up of 6 elements. 22% with the sun. 22% with the wind. 24%. 11% with the star. The last part is made up by the distortions Cancelar ( Revised expires atwave).These 6 elements are found inside us.

The server of the whole situation is the Mass. This is what makes up a man. As long as he lives, this Mass continues to live. It is harnessed by each various skills to make him perform his functions. Some of these functions mankind has has usually performed well, more than others. So we evolve our own form of man.

The Mass likes things that are calm and made up of few small things. It likes lot more that things that have been really big in the past. It likes a lot to have a little control. It is scraping the bottom of the lowest of the lowest and therefore taxes him with a lot.

De kunstenaar wordt gezien als een spiritueel wezen, als een schepper van iets nieuws, in de Demi-verven wordt hij 3-5-1 schepper genoemd. De kunstenaar maakt een nieuwe wereld voor zichzelf. De kunstenaar verandert zijn wereld, het kan niet anders. De kunstenaar voegt aseek-things-over-zijn- Darwants-sements toe, dingen om hem heen.

En de schilder ook. In de Demi-schilderijen vindt men veel kleine dingen. Een-ding-s. Deze dingen zijn gemaakt in elk moment en ze zijn niet groot om naar te kijken. Zij doen. Ze leren het mij.