Meteen naar de inhoud

Verschillende types airconditioners

airco

De verschillende types airconditioners zijn: ventilatoren voor binnenshuis, ventilatoren voor buitenshuis, ventilatoren met geforceerde luchttoevoer en draagbare ventilatoren.

In dit bericht zullen we het hebben over droge binnenventilatoren. Dit zijn in principe elektronische ventilatoren die kunnen worden aangesloten op een faciliteit die is aangesloten op de belangrijkste nut eenheid om een voordeel te krijgen en het is zowel een effectieve manier om te koelen en bevochtigen van de kamer.

Voor elke kamer is er een centrale utility unit die geen verwarming heeft, een air-conditioning unit, en een droge binnenventilator die in een kamer wordt geplaatst. Deze unit wordt in een van de kamers geplaatst die als buitenkamer wordt beschouwd en brengt de warme lucht binnen.

Hoewel, deze eenheid zal brengen in slechts een weinig warme lucht en het zal niet brengen in grote hoeveelheid warmte. Het kan nog steeds het doel van het koelen van de kamer bereiken. Echter, je moet voorzichtig zijn bij het aanpassen van de vochtigheid. U moet de ventilatie van de Airco Rotterdam  aanpassen als de kamer een hoge vochtigheidsgraad heeft en u een grote hoeveelheid warme lucht wilt binnenlaten. Dus, de sleutel om de air-conditioning ventilatie aan te passen is door de aanpassing van de vochtigheid en de vochtigheid.

Hoewel er vele types van droge ventilator zijn, zijn zij allen gemaakt van sommige basisdelen. De onderdelen zijn als volgt:

Het volgende onderdeel op de lijst is de contactdoos. In het stopcontact vindt u ook iets dat de compressor wordt genoemd. Deze compressor is gemakkelijk verkrijgbaar in verschillende richtingen, maar hij is gemaakt van plastic. U zult ook in de contactdoos een gadget genoemd een kaartlezer vinden. De kaartlezer is een deel dat u in de aankoop van een droge luchtzuiveringstoestel zult nodig hebben en het gadget kan in een compressor worden geïntegreerd. Tenslotte, is de geluiddemper. De geluiddemper wordt gebruikt in het nemen van de lucht die is te sterk en disbearing.

U moet de droge binnenventilator in positie brengen en de vochtigheid instellen. De vochtigheid van het apparaat is gemaakt van groot polyethyleen, dat is wat je noemt een kaart. Daarom kan de luchtbevochtiger worden gekocht en aangepast aan de behoeften van de kamer.

Om het te plaatsen, moet u deCOMBPows inlaat en de uitlaat van het apparaat verstoren. Door de weegadapter te plaatsen, moet u de adapter aan de uitlaat slaan. De regelaar geeft het NO. van het toestel aan is zeer belangrijk. Het bepaalt de maximale hoeveelheid lucht die u in het toestel kunt brengen. De maximale verplaatste ad is 1/3 van de droger is het gemakkelijkst te plaatsen en het is het beste om ervoor te zorgen dat het wordt aangepast aan de behoeften van de kamer.