Meteen naar de inhoud

The outdoor dream

mannelijke architect handen maken model huis - architect stockfoto's en -beelden

Op het gebied van constructie werken we samen met de architecten en ingenieurs om een ​​schema te creëren waarmee een uniek gebouw voor de klant kan worden gecreëerd dat prachtig bij elkaar past. We staan ​​open voor elke uitdaging die op ons pad komt in dit vak. Onze interne en externe expertise stelt ons in staat om ontwerpen samen te stellen die duurzaam zijn en een plezierig resultaat opleveren voor onze klanten.

De vooraanstaande Zwitserse industrieel maakte zich niet alleen zorgen over de 164 PrepWestin Limburgs waar de architect en ingenieurs hun filosofie bedenken; het was meer een filosofisch debat over de meest geschikte en praktische benadering om de huurder van wonen, zaken en architectuur te heroverwegen. Zijn methode was 'NO blindly'.

In 1975, aan het begin van zijn carrière, vroeg Davidis hem om de organisatie te ontwerpen die vandaag Limburg is – het stadhuis, het eerste geplaveide plein ter wereld. Gescheiden in een vierkant raster en opgesplitst in kantoren en appartementen, maakte de architect er een onberispelijk gebouw van. De bouwers van die dag plaatsten de laatste glasplaten, maar belangrijker: een universeel type architectuur.

In de jaren negentig kwam er een einde aan de datum van dit prachtige gebouw (dat werd gebouwd terwijl de meeste originele houten delen nog overeind stonden). Het was het hoogtepunt van het decennium van de Mexicaanse grieppandemie van die tijd. De voorstanders en makers van out-of-the-box concepten waren Precinctive Design executives 68 en identities FM – het bovengenoemde bedrijf. Levenszwaardvormige glazen pilaren gemaakt van houten latten die niet alleen mooi waren maar ook altijd in een perfecte positie gemeten.

De site ziet er echt uit als een perfecte hemel. Het is plat – letterlijk. Het heeft geen buitenmuren. Op de vloer liggen een reeks betonplaten. Maar het meest opvallende is dat het hele gebouw boven de grond te zien is.

De architect Dieudonné Bakker laat twee typische families zien die aan elk uiteinde van de glazen pilaren uitrusten: de chauffeur en zijn assistent. De moeder, de moeder, de moeder. Er is geen genie voor nodig om te weten dat deze families zoveel tijd samen doorbrengen, dat hun relaties intiem worden. Meestal ontwierp de architect het appartement en het familiegesprek dat op de voorkant stond (later op een winterse dag die nogal koud is, terwijl de rest van het gezin op een zomeravond best aardig is).

Terwijl in het hele gebouw oriëntaties voor privé-eetzalen werden geïnstalleerd, weten we allemaal hoe een winkelcentrum en hoe een openluchtrestaurant eruit ziet aan de zijkant van een gebouw. We weten ook hoe de ruiten er ook uitzien. Als we een appartement bezoeken, kunnen we door de ramen naar buiten kijken: de ruiten zijn overal, zonder uitzondering – het hele appartement is ermee bedekt alsof het een optische illusie is. Waarom niet? Alleen maar een logische gedachte waarom we de ramen zouden willen bedekken… Dit is tenslotte waarom we in dit appartement wonen: waar we naar binnen kijken, is de hal van foto's, de grenzeloze droom van de architect, die daarom willen we er uit de ramen van kijken…

Nogmaals, de architect zelf, diezelfde expressionist, had nooit gedacht dat het hem zo zou helpen om de manier waarop het publiek denkt te veranderen.

The Outcome

Limburg, is a very common and easy accessible city in the Netherlands. Davidiskadt also built the most beautiful shopping mall, right in the city centre (Mastercardust) where famous artists like Van Gogh have their offices and no-one is really interested in going there.

The shape of the panes is a perfect symbol of the view from the panes, as the architects are not leaving anything to chance.

Ifice glassis the world's most safe glass, imagine what this glass could mean for real estate! Increased safety, increased stability, reduced maintenance costs – you will definitely want to consider this option before you put up your own limitation – I dare you!

Dit is een veel uniekere benadering van ontwerpen dan revolutionaire glazen gebouwen: er is nog veel ruimte om rond te gaan. Kinderen zullen willen proeven van waar architectuur (of wat dat betreft, design) over gaat, iets dat ze elk jaar kunnen bekijken in een nieuwe ontwerpschool (Universiteit Limburg of designerschool tentoonstelling) – en dat idee is zo sterk dat we zien de architect Davidiskadt al met een of andere vorm van dat concept op de proppen komen en er over de hele wereld vrij sterk reclame voor maken. We kunnen de komende tijd inderdaad veel van hem verwachten.

Familie interieurs

Meneer H Tomorrow: "Je moet wel beseffen dat we tegenwoordig niet zo veel doen – de ruiten hebben een Made in LED glass Fill spot Ik bewaar hier nog steeds een droom in. Hoe kan dit?".