Meteen naar de inhoud

Hoe u betonreparatie zelf uit te voeren

Betonrenovatie

Je zou gedacht hebben dat weten hoe je betonherstel zelf uit te voeren gemakkelijk was totdat je het paneel van mijn klant zag, “de foto die alles zegt” oorspronkelijk. Hier is het probleem jongens – er zijn 150 van deze panelen net als degene die de hulp van mijn bemanning nodig hebben om een gigantisch gebied van beton te herstellen en te behandelen. Nog indrukwekkender is wat er achter ligt in de meeste van die grote betonplaten.

“The Picture that Says Everything” zag dat deze grote betonnen platen de fundering vormden voor een gigantische breuk in de muur. Hoe lang geleden? Gepensioneerd.” Het bodembedekkingspercentage is 55 – 95% voor elke 90′ vierkant van beton rond een gebouw. Dat betekent dat maar liefst 60 – 90% van het gestorte beton is aangetast door het verouderingsproces van hout dat onder het beton sijpelde in de verste hoek van het gebouw.

trekkerpalen, palletplatte wagens, en betaal vuil. Deze zes zaken waren allemaal aangetast door houtschade of tijd. Ik heb vele malen boomverwijderingsbedrijven gebeld en werd doorverbonden met de plaatselijke afdeling van boomverwijdering, specifiek voor het verwijderen van rotsblokken.

Er was één gebruik van betonreparatie eerder gemaakt dat niet werd hersteld. Behandeld 3 keer werd gegoten over 6 x 6 stalen wapening. Vervolgens werden 4 x 4 blokken bijeengeharkt in de richting van de sterke helling om het beton op zijn plaats te houden.

In dit geval zou de behandeling volledig zijn omdat elk betonblok (ongeveer 2 1/2″ dik) een 9″ bredere betondikte had dan het staal eromheen.

Het beton werd vervolgens gepleisterd op 12″ centra over de gehele muur. Dat zou het meest grijs worden als er geen rekening mee werd gehouden omdat beton niet drijft maar na verloop van tijd zijn eigen sterkte bereikt.

Het eerste woord dat bij mij opkwam was “betonbehandeling”, want in mijn gedachten had de keldermuur doorslaande scheuren omdat het beton letterlijk was ingestort.

Elke Cementprofessional heeft een andere methode voor Grade chipping beton. Het vergt bijvoorbeeld wel hakgereedschap en enige oefening, maar het is te doen. Het is een risico en niet iets wat ik zou nemen in een vak waar ik geen risico verwachtte anders trots op mijn ervaring.

Ik heb persoonlijk geen opleiding in het repareren van beton. Het is een vak dat ik van nature zag als niet zomaar een vak, maar in veel gevallen een echte kunstvorm. Ik was dan ook verbaasd te zien dat er in de betonbestratingsbranche geen specificaties zijn voor het artikel beton scheuren omgaan met scheurreparatie. Ik had te horen gekregen van een Localcil dat ze niet wisten wat een scheur was of van waar het graadsnijden van beton.

Beton is een vak dat moet worden geleerd en begrepen, maar niemand probeert om aannemers op te voeden over iets. Mijn bedoeling in dit artikel was in eerste instantie om u te informeren dat er verschillende classificaties voor beton scheuren in de wereld. Mijn punt was om u te informeren dat kennis en ervaring in betonreparatie niet allemaal hetzelfde zijn, dus het is belangrijk om te weten wat een gradatie chipping aannemer is, want kennis is macht. Eén man kan niets doen aan gemorst beton maar een hele industrie komt samen om de industrie correct te maken en om de consument voor te lichten over de aspecten van beton.

Gescheurde tekeningen worden geel gekleurd en diverse gekleurde tekeningen worden “gedistilleerd” en soms wordt ook een gekleurd glasvezel gebruikt.

Beton is het bouwmateriaal dat wordt gebruikt om hellende daken te bekleden. Hier is een code voor hellende daken gemaakt door het bouwbesluit tijdens de jaren 1960: R12 verticale hellende vlakken moeten worden voorzien van het gebruik van materiaal voor de behandeling van de hellende dakruimte moet “composietmateriaal” zijn, en mag uitsluitend worden gebruikt voor de behandeling van hellende daken.

Tegen de jaren 1960 werden de ramen en deuren gemaakt met het materiaal masonite.