Meteen naar de inhoud

Hoe laat je je eetkamer eruit zien als een grot

Naambordje bestellen

Oke, we hebben gesproken over wat uw naamplaatje moet zijn. We hebben manieren gezien om je naamplaatje dandy te maken. Maar wat als we uw naamplaatje eruit willen laten zien alsof het van u is? We willen een beetje meer persoonlijkheid in uw huis brengen. We willen het weer in de richting van uw favoriete kleur of een soort van stijl waar u om geeft. Dan moeten we het een beetje aanpassen aan de grootsheid van uw huis.

Wat u wilt zijn verborgen planken. Je kunt een klein voorwerp, dat uit je zicht moet zijn om te gebeuren, bovenop je naambordje leggen om het te laten verdwijnen. Je kunt zoiets hebben als een klein kussen of een plunjezak:

Nu hebben we een klein gezichtje om mee te spelen, en ook een mooi opgeruimd ontwerp!

Nu, ik zeg niet dat dit de tovenaarsversie van Harry Potter is. Gaat dit Harry veranderen in een gewoon gevormd meubel, zoals een bed, kast, bureau of buste? Natuurlijk niet. Maar als je zou willen, kan je net zoiets als dit hebben: (let op de grote lamp hierboven)

Voor een klein beetje meer zou dit er wat abstracter uit kunnen zien:

Meestal zal dit werken, en zelfs nagelen. Ik zou echter zeggen dat het een goed idee is om het eenvoudig te houden, variƫrend tussen deze toepassing op basis van de reeds beschikbare meubels, texturen en alternatieven. Hierdoor zal je eetkamer aanvoelen als een grot, je slaapkamer als een cel, je huis als de woestijn. Over het algemeen komt het allemaal neer op strakke lijnen en het gladstrijken van de resultaten.

Heb je er ooit aan gedacht om wat meer van een levendige kleur te gebruiken? Probeer eens een enkele kleurchip te halen bij een verf- of decoratiewinkel (u zou ook twee iets verschillende kleuren in driehoekige patronen kunnen gebruiken op de onderkant van uw naamplaatje, als u wilt experimenteren) en gebruik dat als achtergrond. Bijvoorbeeld, een rode en een blauwe, dicht bij elkaar, zou er ongeveer zo uit kunnen zien:

Voor astronomie kun je een Ringnevel gebruiken, een Alien, een Apochromatische Nevel.

Of misschien kun je iets doen dat je favoriete liedje of album op je naamplaatje afbeeldt? Ik hou van het/Nanowskule concept in The Economics of Style , waar mensen beginnen met een titel, dan de artiesten die ze leuk vinden in lagen zetten om het liedje of album in een staat te laten passen, of details in gemiddelden mengen om een originelere mix te maken.

Dit zou er zo uit kunnen zien:

Sommige mensen hebben zitten knoeien met nummers op de zijkanten van hun naamplaatjes. Hoewel dit echt cool en populair is, is het niet nodig om gek te doen. Alles wat je nodig hebt is een klein nummertje om het te laten verschijnen. Laten we een naamplaatje maken, zoals dit:

Ik had voor een digitaal lettertype kunnen gaan of voor Pepto-Bismol neon chunky. Ja. Ik hou van de meer alledaagse textuur met het hoge contrast zonder gebruik te maken van graphics, vooral omdat je een beetje kunt terugschroeven en accentueren in andere.