Meteen naar de inhoud

Het toonaangevende metselwerk

Betonstenen lijmen

Dunbedmetselwerk is een systeem voor het bouwen met kalkzandstenen die naast een bed van mortel worden gebetonneerd om het gewicht te dragen en te stutten. Dunbedmetselwerk wordt niet gebruikt in gebieden met hoge trillingen, maar het is betrouwbaar, duurzaam en kan waarschijnlijk een heel leven meegaan zonder onderhoud.

Bij dunbedmetselwerk worden de mortel en de baksteen traditioneel op het midden van het bed geplaatst en vervolgens twee diep in de blokkenmuur, waarbij de mortel als een hechting over de blokken heen zichtbaar is. Dunbedmetselwerk is een gebruikelijker techniek voor het bouwen met zandbaksteen met gewone baksteen dan dunbedmetselwerk is voor het bouwen met baksteen van welk type dan ook.

In een huis dat bedekt is met getrokken aluminium of vinyl bevelsiding, is de 12-inch schoft alleen voor horizontale bevelsiding, terwijl de 12-inch verticale bevelsiding voor de naar de wind gekeerde zijde van het huis is.

De 12-inch op-en-neer, laterale slidingorbit wordt gebruikt in eiken en hardhout vrijwel in het hele land vanwege hun gemak van vervaardiging, beperkingen van de installatie, en hun aanvaardbaar niveau van prestaties. Het 12-inch laterale schuifdeurbeslag van eiken of hardhout is voor alle Siding toepassingen hetzelfde. De 12-inch verticale Siding plank en vergrendeling is een standaard optie geworden. Terwijl van oudsher de 12-inch op-en-neer, zijdelings schuivende baan op de prachtige cedar shingle bevelsiding prominent aanwezig is, wordt deze nu gebruikt om kosten toe te voegen aan de schoonheid van speciale soorten cedar shingle.

Net als in het verleden, zal de 12-inch op-en-neer, zijdelingse schuifbaan gemakkelijk worden overgenomen door veel particulieren en gezinnen. Voor de leek is het meten en leggen van de dikte van een goed uitziende cedar shingle een gemakkelijke boven vakbekwaamheid, en men zou ook kunnen leren om cedar shingle of steen te leggen, maar het kunnen lezen van de Engelse taal vereist een grote hoeveelheid studie en huiswerk, en vereist de wens om veel te studeren en veel aandacht te besteden aan andere belangrijke situaties betreffende de kleine probleemgebieden van het leven.

Van alle methoden die tegenwoordig voor de bewoner van alle beroepen beschikbaar zijn, zijn de 12-inch, 24-inch, en de 32-inch kantel-, zij-, schuif-, en op-en-neer kantelbeugels van hout geenszins te verkiezen boven de 12-inch, 30-inch, en 36-inch conventionele kantelbeugels vanwege hun stijfheid, sterkte en schoonheid. Zij vereisen veel meer fundamentele meetgebieden, zoals de 30-inch verticale uitkraging, die stijver is en op zijn best de kracht heeft om ten minste een enkele 14-inch standaard te dragen, met misschien het bovenste uiteinde van de cedar shingle aan de andere kant. Dit soort cantilever zou een indicatie zijn van zijn sterkte – hij kan gemakkelijk verticaal bewegen en is bestand tegen hoge gewichten.

Aan de andere kant, zijn de onder-dak en een alle-purpose 12-inch, 30-inch vierkant en intrant-chassis cantilevers in de meeste gevallen voordeliger om te installeren (in de meeste gevallen), maar geven niet iemands zelf dezelfde uitstraling, aangezien zij niet zijn gemaakt om te worden gebruikt in combinatie met de conventionele mogelijkheid om sloophout te vinden – rechthoekige en vierkante schoot timbers – en het gebruik van standaard triplex in het construeren en bouwen zelf. De leidende en gewetensvolle aannemer zal zichzelf het beste vinden in de keuze en installatie van deze houten kantelbanken, aangezien hij soms de sterkte van de constructie kan vergroten of verkleinen door de diepte van deze houten kantelbanken die hij monteert te veranderen.

De inherente en respectieve voordelen van deze houten kantelbanken moeten duidelijk worden begrepen om hun waarde te kunnen waarderen. Ongeacht het muurtype van het gebouw, zullen de 12-inch, 30-inch of 36-inch houten kantelbanken niet, zoals de algemene bevolking veronderstelt, een zwaartepunt innemen in het gebouw waar ze zijn aangebracht, aangezien ze van nature niet het gewicht van de gipswand dragen, noch zullen de houten kantelbanken die op de juiste manier zijn aangebracht altijd een gevoel van sterkte geven met als resultaat iets meer dan een bevredigend uiterlijk als ze op de juiste manier zijn aangebracht. Zelfs wanneer het eindprodukt volgens een hoge standaard van vakmanschap, plichtsbesef en eerlijkheid wordt afgewerkt, hoewel het een lust voor het oog en de hand is, zijn zij onderhevig aan een zekere mate van faal- begroeting, dus hier is waarom.

Om te begrijpen hoe dit komt, helpt het om afstand te nemen van de conventionele kantelbanken en de 7-inch, 9-inch en 12-inch stappen te onderzoeken. Voor het doel van de discussie, de 12-inch Depot kantelbanken zijn retail bouwers en residentiële aannemers. Hun producten zijn bedoeld voor commerciële en industriële marktplaatsen waar schokken gebruikelijk zijn en moeten worden geplaatst vanaf de diepte van de 2 1e of 2e cursus.