Meteen naar de inhoud

De grondbeginselen van tuinieren

 

Tuinaanleg VeldhovenDe eerste taak van alle tuiniers is het plannen van de komende seizoenen. seizoensplanten moeten zorgvuldig worden onderzocht, zodat elk seizoen andere kenmerken naar voren brengt en dus een eigen patroon heeft.vervolgens bestaat de andere helft van de tuinierstaak uit het planten, water geven en verzorgen van de planten. Met andere woorden, de tuinier is zowel verantwoordelijk voor het actieve onderhoud als voor het sluimerende (durende) onderhoud.

Het meeste tuinwerk wordt gedaan om een van de twee redenen – ofwel om de schoonheid van de tuin te vergroten ofwel om het uiterlijk van de tuin te verbeteren. Dit laatste doel is gemakkelijker te bereiken dan de esthetische waarde van de tuin, omdat de tuinier zich helemaal niet bezighoudt met het aantal bloemen of de visuele aantrekkelijkheid van de planten. Tuinieren is daaromCombinatief en multifunctioneel, zodat verschillende ontwerpmogelijkheden kunnen worden verkend, met inbegrip van de integratie van bloemen, planten en architectonische elementen (patio’s, bomen, looppaden).

Buitentuinen zijn ruimten die over het algemeen worden ingericht voor woningen, kantoren, restaurants of enige andere vorm van commercieel gebruik. Deze kunnen ook worden ontworpen als meditatieplekken, waardoor de gebruikers van de tuinen er veel baat bij hebben. Sommige interieurs (vooral in kleinere woningen) hebben grote open ruimtes, die kunnen worden gebruikt voor ruimtes en andere gebieden van persoonlijk belang.

Inge – Het dak van een gebouw, aan de muren en de basisstructuur van het gebouw zelf. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat het dak een constante en stabiele temperatuur heeft, zodat de lucht in het gebouw niet warm kan worden en blijven, zoals dat buiten het geval zou zijn.

eware – Dit is een zeer informele manier om te verwijzen naar het belangrijkste structurele deel van een gebouw, zoals de structuur van een gebouw, structuren, die een deel van het gebouw vormen, of de omtrek van het gebouw. De dakbedekking van een gebouw is het belangrijkste aspect van een gebouw, afgezien van de vloer en de muren. Daken zijn de meest aantrekkelijke en elegante onderdelen van een gebouw. Daarom moet de dakbedekking van een gebouw als eerste worden beschouwd in het

Boog – Een geheel van verdiepingen boven de grond, voorzien door een combinatie van muren en dakbedekking. Soms kan het gebouw ook zonder verdiepingen worden gebruikt, maar dit is zeldzaam.

balk – Een langere muur bovenop de grond, om grotere voorwerpen te ondersteunen.

week – Een muur in een tuin, die een deel van het gazon is.

kleur – Het al dan niet van goede kwaliteit zijn van de buitenelementen van een gebouw, is van groot belang. Het kan veel verschillende doelen dienen, zoals een plaats voor mensen om te parkeren, een plaats voor kinderen om te spelen, een plaats voor ouders om te zitten en een constante ruimte voor opslag.

Ingebouwde zon – Een gebouw wordt beschouwd als een plaats voor opslag of die leidt naar een ander gebouw. Het is wijd en open om de lucht te laten circuleren.

vooruit -ulsief en magisch mag zijn, een gebouw mag geen parasiet zijn en slechts indirect van de atmosfeer en de bodem van een gebouw profiteren. Een gebouw moet behalve een kamer b.v. ook een bepaald doel dienen.

breedte – De afstand van de muren tot de grond heeft een overeenkomstige betekenis.

put – Dit verwijst in het algemeen naar het zichtbare deel van een gebouw, waarvan het is gemaakt (skelet, metselwerk, vloerbedekking, bestrating), alsmede de hoogten ervan.